Wil je ook meezingen in een 4 stemming mannenkoor ?

Wij zijn opzoek naar nieuwe en jonge leden vanaf 20 jaar. Elke donderdag is er repetitieavond in het "Fulco Theater" aan de Overtoom 3 in Ijsselstein van 20:00 tot 22:15 uur. Wij repeteren onder de bezielende leiding van Michel de Valk. Bladmuziek lezen moeilijk? Wij lezen deze vanaf de beamer, zodat een snelle vakkundige instudeermethode ontstaat met alle koorleden tegelijk. Ondersteuning wordt verzorgd door onze pianiste Marjan Fey. Alle te repeteren muziek wordt per stempartij via onze website aan leden ter beschikking gesteld zodat je ook thuis of onderweg je partij kunt oefenen voor het beste resultaat. De nazit in het theater cafe is altijd sfeervol en kameraadschappelijk en wij nodigen je van harte uit vrijblijvend eens een repetitie mee te maken.
Loop gewoon binnen op de donderdagen rond 19.30 uur en je wordt van harte verwelkomd !!