Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

Aanmelden nieuwe vrienden.

Wij stellen het zeer op prijs dat u zich aan wilt melden als vriend(in) van het koor. Wij hebben een grote schaar van vrienden en vriendinnen , van het koor. Naast de gewone leden neemt u een belangrijke plaats in binnen ons koor.  Uw bijdrage geeft het koor meer armslag voor kwaliteitsverbeteringsprojecten. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van het wel en wee van het koor middels nieuwsbrieven. Ook ontvangt u als eerste uitnodigingen voor concerten waar u met 50% korting per vriend op kunt inschrijven. Het lidmaatschap bedraagt 25,- Euro. per persoon. Meerdere personen in een lidmaatschap geeft korting. Maak onder uw keuze hieromtrent bij uw aanmelding. Onze penningmeester stuurt u een bevestiging en een een factuur op basis van uw aanmelding. Telkens in januari wordt de jaarfactuur weer herhaald.

Nogmaals heel hartelijk welkom bij onze club en tot ziens op het eerstvolgende evenement!

Het bestuur en de leden.

*Vereiste informatie.
Voorletters *
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon Nr.
Mobiel Nr.
E-mail adres *
Bankrekening Nr. *
Donatie *

Wilt u meer geven !

Vrije keuze bedrag en aantal personen met een minimum

van 20 Euro per p.p. per jaar bij meerdere personen.

Bedrag