Pianiste Fulco's Regionaal Mannenkoor
Marjan Fey

piano

Marjan Fey studeerde piano aan het Hilversums Conservatorium bij Matthijs Verschoor en aan het Amsterdams Conservatorium bij Willem Brons.

Haar voorkeur gaat uit naar het begeleiden en dirigeren van mannenkoren in allerlei muziek genres. Zij weet dan ook bij de repetities en uitvoeringen van Fulco’s Regionaal Mannenkoor haar passie volledig over te brengen op het koor door haar inspirerende spel en persoonlijkheid.

Zij weet het zingen een extra ontspannende dimensie te geven met haar zeer persoonlijke invulling van haar begeleidende taak.

Marjan
Dirigent van Fulco's Regionaal Mannenkoor
Michel de Valk

dirigentMichel de Valk studeerde koordirectie bij Krijn Koetsveld, Charles de Wolf en David Porcelein aan het Utrechts conservatorium en aan het Nederlands Instituut voor Kerkmuziek in Utrecht.

Hij ontwikkelde zich daar als een dirigent met een brede interesse voor koormuziek. Daarnaast heeft hij de opleiding Docentschap Koristenopleiding bij de Samenwerkende Nederlandse Korenorganisaties (SNK) gevolgd en aan vele workshops en masterclasses deelgenomen waardoor hij zijn muzikale veelzijdigheid nog verder kon ontwikkelen.

Michel de Valk heeft inmiddels een respectabele staat van dienst als het gaat om het uitvoeren van zeer uiteenlopende werken (Bachs Matthäus Passion, Requiem van Verdi en Mozart etc.) met zowel koor als orkest directie voeringen, waarbij hij orkesten en zijn (inmiddels zes) verschillende koren tot bijzondere prestaties weet te brengen.

Michel