Jubilaris Wim Baars
Wim BaarsWe hebben weer een klein feestje mogen vieren tijden de repetitie van 7 december.
25 jaar geleden meldde zich Wim Baars als lid van Fulco’s Regionaal Mannenkoor. Onze voorzitter Will Kolenbrander haalde Wim naar voren en prees hem voor zijn trouwe aanwezigheid tijdens repetities en optredens. Na te zijn toegezongen en onder een luid applaus van de aanwezigen ging Will over tot het officiële gedeelte van de huldiging.
Bij een zilveren jubileum hoort uiteraard een decoratie in de vorm van het bekende reversspeldje van het KNZV uitreikt aan jubilarissen. Maar daar komt ook de oorkonde van het KNZV bij. Maar, Wim geniet in IJsselstein alom bekendheid als ambachtelijk lijstenmaker. Voor het FRM dus doorgaans de aangewezen man voor het inlijsten van oorkondes van het FRM voor onze eigen Koperen Nachtegalen (12½ jaar lid) en voor de oorkondes van het KNZV. Het bestuur vond het geen goed idee om Wim te vragen zijn eigen oorkonde van een mooie lijst te voorzien. Na veel nauwkeurig meetwerk is een stukje maatwerk tot stand gekomen waar het bestuur best trots op is. Wim beloofde dat deze oorkonde een mooie plek thuis zou krijgen.
Uiteraard hopen we dat Wim nog lang deel blijft uitmaken van Fulco’s Regionaal Mannenkoor.

Wil je ook meezingen in een 4 stemmig mannenkoor ?
Wij zijn opzoek naar nieuwe en jonge leden vanaf 20 jaar. Elke donderdag is er repetitieavond in het "Fulco Theater" aan de Overtoom 3 in Ijsselstein van 20:00 tot 22:15 uur.
Wij repeteren onder de bezielende leiding van Michel de Valk. Bladmuziek lezen moeilijk? Wij lezen deze vanaf de beamer, zodat een snelle vakkundige instudeermethode ontstaat met alle koorleden tegelijk.
Ondersteuning wordt verzorgd door onze pianiste Marjan Fey. Alle te repeteren muziek wordt per stempartij via onze website aan leden ter beschikking gesteld zodat je ook thuis of onderweg je partij kunt oefenen voor het beste resultaat.
De nazit in het theater cafe is altijd sfeervol en kameraadschappelijk en wij nodigen je van harte uit vrijblijvend eens een repetitie mee te maken. Loop gewoon binnen op de donderdagen rond 19.30 uur en je wordt van harte verwelkomd !!
Aanmelden als:  Lid , of Vriend / Vriendin , van het FRM.
Maak je keuze door een van onderstand buttons te gebruiken. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur de aanmelding.
Wilt u zich op een andere manier inzetten voor het koor als bijvoorbeeld bestuurder, sponsor of anderzins. Natuurlijk ook zeer welkom. Maak dan gebruik via onze Contact pagina om uw wensen en ideeën met ons te delen.