Workshop Marco Bakker

Al vroeg in de avond van de 7e maart verzamelden de leden en maar liefst 8 gasten van het FRM zich in de foyer van het Fulcotheater om zich op te maken voor onze jaarlijkse Men’s Night.
De avond stond deze keer in het teken van workshop door de bariton Marco Bakker. Met zijn ruime ervaring heeft hij ons proberen bij te brengen hoe je met goed gebruik van je adem veel meer uit je stem kunt halen. Hieronder een artikel dat de volgende dag al in het AD verscheen. We kunnen in ieder geval terugkijken op een zeer geslaagde avond.
Later dit jaar zien we Marco Bakker weer terug, want hij zingt met ons mee tijdens ons kerstconcert van 21 december. Zet deze datum alvast in uw agenda. Het beloofd een mooi slotstuk van ons jubileumjaar te worden. In 2019 bestaat het FRM namelijk 30 jaar.
Bekijk hier het bericht in het Algemeen Dagblad: Marco Bakker geeft Fulco's Regionaal Mannenkoor in IJsselstein zangles