Pianiste Fulco's Regionaal Mannenkoor
Marjan Fey

piano

Marjan Fey studeerde piano en behaalde haar bachelor aan het Hilversums Conservatorium bij Matthijs Verschoor, met als bijvak koordirectie. Haar master behaalde zij aan het Amsterdams Conservatorium bij Willem Brons. Daarnaast specialiseerde zij zich op het gebied van begeleiding van vocalisten en koren bij John Bingham in Engeland. Tevens studeerde zij orgel bij de Haarlemse organist Klaas Bolt.

Haar voorkeur gaat uit naar het begeleiden en dirigeren van koren in allerlei muziek- genres. Zij is vast verbonden als begeleidster aan een aantal koren, waaronder de Christelijke Oratorium Vereniging te Hilversum, het Utrechts Politie Mannenkoor “Excelsior”, Koninklijk Mannenkoor “La Bonne Espérance” te Eindhoven en Fulco’s Regionaal Mannenkoor te IJsselstein. Tevens is zij dirigent van Mannenkoor “Ons Koor” te Sommelsdijk. Als pianiste maakt Marjan deel uit van het Erasmus Consort. Als organist is zij vast verbonden aan de Pieterskerk in Beesd en de Sint Maartenskerk in Ophemert.

Marjan
Dirigent van Fulco's Regionaal Mannenkoor
Michel de Valk

dirigentMichel de Valk studeerde koordirectie bij Krijn Koetsveld, Charles de Wolf en David Porcelein aan het Utrechts conservatorium en aan het Nederlands Instituut voor Kerkmuziek in Utrecht.

Hij ontwikkelde zich daar als een dirigent met een brede interesse voor koormuziek. Daarnaast heeft hij de opleiding Docentschap Koristenopleiding bij de Samenwerkende Nederlandse Korenorganisaties (SNK) gevolgd en aan vele workshops en masterclasses deelgenomen waardoor hij zijn muzikale veelzijdigheid nog verder kon ontwikkelen.

Michel de Valk heeft inmiddels een respectabele staat van dienst als het gaat om het uitvoeren van zeer uiteenlopende werken (Bachs Matthäus Passion, Requiem van Verdi en Mozart etc.) met zowel koor als orkest directie voeringen, waarbij hij orkesten en zijn (inmiddels zes) verschillende koren tot bijzondere prestaties weet te brengen.

Michel