Fleurige Ledenvergadering

Donderdagavond 13 april stond weer in het teken van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Ook deze keer was de sfeer weer goed en werd er constructief vergaderd. Maar naast al het vergaderen is er, zoals elk jaar, ook ruimte om mensen in het zonnetje te zetten.

Een goede traditie is om onze leden die 12½ jaar bij de club zijn, te verheffen tot Koperen Nachtegaal. Dit jaar viel deze eer te beurt aan Gerard Klomp en Jan van Rooijen.
ALV 1ALV 2Wellicht had het gezegde Time flies when you’re having fun zijn uitwerking op beide mannen gehad. Beiden waren zeer verrast met hun oorkonde en de mooie bos bloemen, die vooral is bedoeld voor de partners van deze nachtegalen. Zo maken wij het met hen goed dat het koor hun mannen op de donderdagavond “claimt”.
ALV 3Na vele jaren zitting te hebben gehad in de Muziekcommissie heeft Herman Gresnigt kort voor deze vergadering aangegeven zijn functie vacant te stellen en “nieuw bloed” mee te laten denken met de programmering en muzikale ontwikkeling van het koor. Ook Herman werd in het zonnetje gezet en met de nodige dankzeggingen en een mooie bos bloemen sloot hij zijn werk in de commissie af. Herman zal in de muziekcommissie worden opgevolgd door Arend den Harder die met een groot applaus als nieuwe commissielid werd begroet.
De muziekcommissie zal binnen haar gelederen op zoek moeten naar een nieuwe schatbewaarder. Herman collecteerde bij de commissieleden om de vergaderingen niet zonder een drankje te laten verlopen. Maar dat zal zich vanzelf oplossen.