Jubilaris

jubileum joop huserTijdens onze repetitiedag van zaterdag 6 oktober werd even stilgestaan bij een 25-jarig jubileum.

Joop Huser werd even in het zonnetje gezet met het behalen van deze mijlpaal. Uiteraard werd hij toegesproken door de voorzitter. Die memoreerde zijn inzet in het verleden, toen het FRM nog een clubblad, Mannentaal, had. Joop zat in de redactie van het blad en wist er telkens weer iets fraais van te maken. Daarnaast heeft Joop ook een van de buitenlandse reizen mede georganiseerd, zodat we wel mogen stellen Joop graag wat meer binnen de vereniging diet dan alleen maar zingen.

Ondanks het feit dat Joop helaas wat fysieke problemen heeft, probeert hij zo vaak mogelijk aanwezig te zijn op de repetities. Ook op deze repetitiedag kwam hij graag langs.
Een jubileum als dit kan niet zonder de oorkonde en de zilveren reversspeld van de KNZV. We hopen dat Joop deze speld met trots op zijn kostuum draagt.

Van de vereniging kwam er, zoals te doen gebruikelijk, nog een fraaie bos bloemen bij en een daverend applaus van de aanwezige mannen