FRM in New York

Will in New YorkZondag 4 november jongstleden startten ruim 50.000 lopers even voor de Verrezano-Narrows Bridge aan de New York City Marathon.
Op zich gebeurt dat elk jaar, maar dit jaar was zelfs het koor vertegenwoordigd, en wel in de persoon van onze eigen voorzitter Will Kolenbrander. De afgelopen jaren hebben voor hem in het teken gestaan van een gedegen voorbereiding en Wil was vorig jaar al zeker van deelname aan deze editie.

Vol goede moed zal Will zijn begonnen aan zijn klus, waarschijnlijk met een vlot deuntje in zijn hoofd om de hoge brug over te komen en een schema waar leeftijdsgenoten wellicht bang van waren.

Dat hij een doorzetter is, blijkt uit de foto. Will heeft zijn plak in Central Park, waar de marathon na ruim 42 kilometer en ruim 5½ uur later voor hem was voltooid, mogen ophalen.

De lange voorbereiding heeft uiteindelijk geleid tot dit mooie resultaat waar Will oprecht trots op mag zijn.
Uiteraard hebben de leden van het koor, Michel en Marjan enorm veel respect voor deze geweldige prestatie.