25 jaar trouw lid

Tijdens onze eerste repetitie van het nieuwe jaar hebben we een van onze zangers mogen onderscheiden met het feit dat hij 25 jaar trouw lid van het FRM is geweest.
Vlooswijk 3Jan Vlooswijk is met kerst 1990 officieel als bas op de ledenlijst geplaatst. Hij heeft in deze 25 jaar o.a. als bestuurslid zijn sporen verdiend.
Will Kolenbrander memoreerde dit in zijn korte toespraak en hoopt dat Jan nog lange tijd met veel plezier de bas blijft zingen.Vlooswijk 2
Naast de onderscheiding van het KNZV en de daarbij horende oorkonde, kreeg Jan uit naam van alle leden een enorm applaus en een mooie bos bloemen. Jan, de nuchterheid zelve, leek zeker in zijn nopjes te zijn met deze blijk van waardering.

Na deze huldiging sloot Jan weer aan in de gelederen en was het ook voor hem weer business-as-usual. Zoals de voorzitter al aangaf, hopen we Jan nog lang als zeer gewaardeerd lid binnen het koor te kunnen behouden.