koorfoto-1
25 jaar Mannenkoor muziek in Ijsselstein
 
De afgelopen maanden is druk gewerkt aan het tot standbrengen van het jubileum concert.
 
Muziek keuze, projectkoor, orkestbegeleiding solisten en verdere organisatie zijn de basis van het prachtig concert.
 
De Rk St Nicolaas Basiliek zal het podium vormen voor een programma met een diversiteit aan muziekstijlen die het kunnen van het koor benadrukken.
Voor de pauze een doorsnede van de muziek die de afgelopen jaren ten gehore is gebracht en juist nu met orkest in de goede stijl en zetting kan worden uitgevoerd.
 
 
 
mozvival
Daarna een "kroon" op het werken aan de klassieke muziekstijlen van het koor door het uitvoeren van:
De Krönungsmesse van Mozart en het Gloria van Vivaldi.
 
Het geheel wordt mede vorm gegeven door het Erasmus Consort kamerorkest olv Michel de Valk met Marjan Fey op vleugel en kistorgel.
 Daarnaast zijn er vijf solisten van naam te weten:
 
Wiebke Göetjes Sopraan
 Michelle Mallinger Sopraan
Sandra van Vliet Mezzo Sopraan
  Reinout Eeckhout Tenor
Kristofer Barber Bariton
 
projectkoor
Een dames projectkoor zorgt voor de juiste toon en ondersteuning van de FRM mannen en solisten bij deze klassieke toppers van Mozart en Vivaldi.
 
De combinatie van de gekozen muziek, de begeleiding en de ambiance van de Basiliek maken dat dit concert tot een waardevol eerbetoon aan: leden, vrienden, sponsors en regelmatige concertbezoekers, die dit koor al 25 jaar een warm hart toedragen.
Wij hopen van ganserharte dat dit concert door iedereen zal worden bezocht en daarmee deelgenoot wordt van de feestelijk jubileumconcert.  Van dit concert wordt ook een DvD gemaakt welke voor 10,- euro excl. verzendkosten kan worden besteld via de website .
Kaarten a 20,- eur p.p.  zijn te bestellen via onze website. Ook kunt u kaarten kopen bij de bekende voorverkoopadressen in IJsselstein.
Deze zijn: De Hubo aan de Utrechtsestraat. Pinot op de Clinckhoef. Primera W.C. Achterveld.