Fulco's Vocaal Festival

Al jaren een groots evenement met een groot succes

Het zeer geslaagde festival van 2019 ligt al weer ver achter ons, met helaas in 2020 geen opvolgend Festival als gevolg van het coronavirus. Maar liefst 60 koren hebben in 2019 deelgenomen. Met ruim 2.000 deelnemende koorleden behoort ons festival dan ook tot de grotere festivals in Nederland.

Fulco’s Vocaal Festival 2021

De projectgroep is bezig om het komende festival van 2021 vorm te geven - deze staat vooralsnog gepland op zaterdag 29 mei 2021 - en de mooie historische locaties hebben we ook weer vastgelegd, maar gezien de ontwikkelingen van het Covidvirus zullen wij een go or no go uitstellen tot begin januari 2021.

Inschrijven is op dit moment dan ook niet mogelijk en het kan alleen doorgaan als het verantwoord en haalbaar is een festival te organiseren, waarbij alle gezondheidsrisico’s zijn gewaarborgd.

Mocht u eerder hebben deelgenomen aan ons festival dan ontvangt u automatisch een uitnodiging.

Al onze zanglocaties liggen in de nabijheid van de oude binnenstad, met zijn oude gevels, kerken, de korenmolen en sfeervolle winkels en eetgelegenheden. We maken gebruik van diverse locaties. Ook zijn alle locaties op loopafstand van elkaar. Voor het publiek zijn alle zanglocaties altijd vrij toegankelijk.

De projectgroep wenst u veel gezondheid en hoopt u bij een volgende nieuwsbrief de een mogelijkheid te bieden in te schrijven voor 29 mei 2021.

Met muzikale groet,

Projectgroep Fulco’s vocaal Festival