|  Aanmelden lid 

Nieuws

Korenuitwisseling Steyl

Op zaterdag 16 maart gaat het Fulco’s Regionaal Mannenkoor een korenuitwisseling doen met het koor Vriendenkring Steyl in het mooie plaatsje Steyl nabij Venlo. Het FRM zal daar worden ontvangen met echte Limburgse vlaai, een cultureel erfgoed aldaar, en een bezoekje brengen aan de stuwen welke zorgt voor de waterhuishouding in de omgeving. Daarna zullen beide koren gezamenlijk repeteren voor een concert diezelfde avond. Na de repetitie zullen de koren wat verbroederen en volgt een gezamenlijke broodmaaltijd. Aansluitend volgt een concert waarbij een half uur zal worden gezongen door Vriendenkring Steyl, een half uur gezamenlijk en een half uur door het FRM. Na afloop nog een borrel en vertrekt het FRM weer richting IJsselstein.

Tijdens ons Fulco’s Vocaal Festival op zaterdag 25 mei zal Vriendenkring Steyl naar IJsselstein komen en zullen wij hier gezamenlijk optreden. Houdt u dus een plekje vrij in uw agenda voor deze muzikale dag, en bekijk eens het programma van deze dag wanneer de planning rond is.


Mannen gezocht

Mannen gezocht

Wil je meezingen in ons mannenkoor? Wij zijn op zoek naar nieuwe leden vanaf 20 jaar. Loop een keer binnen op donderdagavond om te kijken én te luisteren.

Steun het koor

Trots op onze sponsors