In Memoriam Johan Zwezerijnen

Johan Zwezerijnen

Dinsdag 11 Juni is ons koorlid

Johan Zwezerijnen

op 76-jarige leeftijd overleden.

Johan heeft een ongelijke strijd verloren.

Bij de eerste tenoren was Johan ruim 15 jaar een trouwe bezoeker van de repetities en heeft hij met veel uitvoeringen meegezongen. Tevens is hij, samen met zijn vrouw, jarenlang actief betrokken geweest bij de organisatie van ons Fulco’s vocaal festival wat tot op de dag van vandaag altijd een succes is geweest. Johan heeft ook een aantal jaar deel uitgemaakt van het bestuur van ons koor.

Kortom, wij zullen in Johan een geliefd en actief koorlid enorm gaan missen. Hij laat een leeg plekje achter binnen ons koor.

Johan, namens je vrienden van het koor, rust zacht!

Fulco’s Regionaal Mannenkoor wenst zijn vrouw Agnes, zijn kinderen, kleinkinderen en naaste familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Mannen gezocht

Wil je meezingen in ons mannenkoor? Wij zijn op zoek naar nieuwe leden vanaf 20 jaar. Loop een keer binnen op donderdagavond om te kijken én te luisteren.

Steun het koor