Jubilaris Wim Baars

25 jaar lid, een zilveren jubileum

We hebben weer een klein feestje mogen vieren tijden de repetitie van 7 december. 25 jaar geleden meldde zich Wim Baars als lid van Fulco’s Regionaal Mannenkoor. Onze voorzitter Will Kolenbrander haalde Wim naar voren en prees hem voor zijn trouwe aanwezigheid tijdens repetities en optredens. Na te zijn toegezongen en onder een luid applaus van de aanwezigen ging Will over tot het officiële gedeelte van de huldiging.

Bij een zilveren jubileum hoort uiteraard een decoratie in de vorm van het bekende reversspeldje van het KNZV uitreikt aan jubilarissen. Maar daar komt ook de oorkonde van het KNZV bij. Maar, Wim geniet in IJsselstein alom bekendheid als ambachtelijk lijstenmaker. Voor het FRM dus doorgaans de aangewezen man voor het inlijsten van oorkondes van het FRM voor onze eigen Koperen Nachtegalen (12½ jaar lid) en voor de oorkondes van het KNZV. Het bestuur vond het geen goed idee om Wim te vragen zijn eigen oorkonde van een mooie lijst te voorzien. Na veel nauwkeurig meetwerk is een stukje maatwerk tot stand gekomen waar het bestuur best trots op is. Wim beloofde dat deze oorkonde een mooie plek thuis zou krijgen. Uiteraard hopen we dat Wim nog lang deel blijft uitmaken van Fulco’s Regionaal Mannenkoor.

Mannen gezocht

Wil je meezingen in ons mannenkoor? Wij zijn op zoek naar nieuwe leden vanaf 20 jaar. Loop een keer binnen op donderdagavond om te kijken én te luisteren.

Steun het koor